Schaatsen voor Daniel verplaatst naar 2023

22 december 2021 13:44

We leven met elkaar in een onzekere tijd, waarin we meer dan ooit bewust zijn van het feit hoe belangrijk een goede gezondheid is.


Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet en het RIVM van zaterdag 18 december jl., hebben wij als Erasmus MC Foundation een lastige, maar in onze ogen de meest logische en noodzakelijke beslissing moeten nemen. Schaatsen voor Daniel 2022 wordt verplaatst naar medio februari 2023.

Wij vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat hierbij bovenaan. 

Deelnemers hoeven verder geen actie te ondernemen. Wij zetten de inschrijvingen en bijbehorende donaties door naar 2023. De actiepagina’s en bijbehorende donaties blijven “actief" op het inschrijvingsplatform en het volledige bedrag gaat mee naar 2023.

Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven voor Schaatsen voor Daniel 2022 ontvangen woensdag 22 december a.s. bericht per e-mail over hun inschrijving.

We gaan er alles aan doen om in 2023 weer een prachtig evenement neer te zetten om met elkaar bij te dragen aan het gezamenlijke doel: samen kanker kansloos te maken.

We houden jullie de komende periode op de hoogte m.b.t. de nieuwe datum, mochten er nog vragen zijn, bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op via foundation@erasmusmc.nl


Samen maken we kanker kansloos!