Inschrijfprocedure


Tijdens de inschrijving voor Schaatsen tegen Kanker is het mogelijk om je in te schrijven als individuele deelnemer of als (bedrijven)team. Kies de juiste categorie en vul daarna de vragen in. 

Tijdens de inschrijving voor Curlen tegen Kanker is het mogelijk om je in te schrijven als (bedrijven)team. Wil je deelnemen als vriendenteam? Neem dan contact met ons op via foundation@erasmusmc.nl. 

Wij vragen je mobiele nummer om je eventueel gratis SMS-berichten te sturen over het evenement. 

Kinderen tot en met 12 jaar
Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen aan Schaatsen tegen Kanker onder begeleiding. Wanneer je met kinderen van deze leeftijd gaat schaatsen kan je dit aangeven bij de extra vragen van de inschrijfmodule. Zo ontvangen zij ook een deelnemerspakket. 

Persoonlijke actiepagina en streefbedrag
Het aanmaken van een actiepagina en vermelden van een streefbedrag is onderdeel van de inschrijfmodule. Of je na inschrijving hier gebruik van maakt en donaties ophaalt, is geheel vrijblijvend en dus niet verplicht. Wij zouden het wel erg waarderen als je je persoonlijke actiepagina onder de aandacht brengt. Elke bijdrage helpt.

Bevestigingsmail
Na je inschrijving ontvang je binnen 15 minuten een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Check even je spamfolder. 

Meer informatie over je deelname
In de week van het evenement ontvang je meer informatie over je deelname. 

Inschrijven voor bedrijven
Het aanmaken van een bedrijventeam en het uitnodigen van collega's of relaties is nog nooit zo makkelijk geweest!
Kies bij inschrijven voor 'Bedrijven'. Maak een team aan via deze bedrijfspagina en elk teamlid kan zich daarna zelf inschrijven. Wil je op factuur betalen? Dat kan! Kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'. 
Na het aanmaken van het team ontvangt de Contactpersoon een bevestigingsmail met daarin een link. Deze link kan gebruikt worden in de uitnodiging. Iedereen die zich wil aanmelden komt daarmee direct in de goede aanmeldflow terecht en wordt onderdeel van jullie team. Met elkaar wordt het nog gezelliger.

Goed om te weten:
- De persoon die het team aanmeldt, is geen deelnemer. Wilt hij/zij ook meedoen? Dan dient die persoon zichzelf ook in te schrijven.
- Elke deelnemer dient zich aan te melden met een uniek mailadres
- Zijn er meer personen enthousiast dan het aantal waarvoor je het pakket hebt afgenomen? Geen probleem. Stuur een mail naar foundation@erasmusmc.nl met het aantal extra plaatsen dat je wilt afnemenen en wij passen het voor je aan.
- Betaling op factuur mogelijk. Kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'.

Foutmelding bij het inschrijven?
Krijg jij een melding bij het inschrijven dat het emailadres al bekend is? Log dan rechts bovenin op de website in met het emailadres en wachtwoord van een eerdere deelname. Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Zodra je ingelogt bent kan je direct inschrijven voor Schaatsen en Curlen tegen Kanker.