'Lieve pap, je zit voor altijd in mijn hart!'

29 december 2023 17:12
Op 9 februari trekt Josefien haar schaatsen aan, ter nagedachtenis aan haar vader Arjo van Klaveren. In mei 2023 is hij op 65-jarige leeftijd overleden aan kanker. “Dankzij wetenschappelijk onderzoek heeft mijn vader langer een goede kwaliteit van leven gehad. De extra maanden die we hierdoor met elkaar hadden, zijn ons zeer dierbaar. Ik koester deze tijd en heb nog een aantal mooie herinneringen met mijn vader kunnen maken.” - Josefien van Klaveren
 
Arjo was als ‘saxofonist van de CS-tunnel’ voor velen een bekend gezicht in Rotterdam. “Mijn vader reisde met zijn saxofoon door heel Nederland om in verschillende tunnels te spelen en op deze manier zoveel mogelijk mensen te verblijden met zijn vrolijke deuntjes. Hij heeft op mij een onuitwisbare indruk achtergelaten met zijn positieve levenswijze.”, aldus Josefien.
 
Josefien vervolgt: “Ik weet als geen ander hoe waardevol onderzoek is tijdens het ziekteproces. Door mee te schaatsen (iets wat mijn vader ook graag deed, het liefst op natuurijs) steun ik wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.”
 
Steek jij Josefien een hart onder de riem? ❤️ Doneer op haar actie via https://bit.ly/41Mn21R