Schaatsbaan Rotterdam net niet gesmolten

18 februari 2023 18:23

Zaterdag 18 februari stonden wij, het team van de Erasmus MC Foundation, op het ijs bij Schaatsbaan Rotterdam. En dat deden we niet alleen! Samen met bijna 400 deelnemers werd er geschaatst voor belangrijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Met elkaar is het geweldige bedrag van € 85.415,- opgehaald. Iedereen is op het ijs gestapt voor een dierbare die te maken heeft (gehad) met de diagnose kanker.

Wij zijn dankbaar voor alle mooie verhalen die met ons zijn gedeeld deze dag. Ondanks alle verschillen die er zijn, schaatsten we zaterdagmiddag allemaal voor het zelfde doel: Kanker Kansloos maken.

Plezier stond deze middag bovenaan. Niet alleen op de schaatsbaan, maar ook op het Winterplein. De DJ’s zorgden ervoor dat het aan sfeer niet ontbrak en de lekkere versnaperingen maakten de middag compleet.

Deze dag is er niet alleen een stap gezet in het mogelijk maken van belangrijk kankeronderzoek, maar zijn families bij elkaar gebracht, personen herdacht en mooie herinneringen gemaakt.

Wij willen alle deelnemers, donateurs en partners bedanken voor hun inzet. De warmte van deze middag was overweldigend.

Nog even nagenieten van deze geweldige middag? Bekijk onderstaand de aftermovie. De foto's kun je vinden op Facebook: Daniel den Hoed Fonds.