Het verhaal van team Kikken

06 februari 2023 14:45

Team Kikken gaat zaterdag 18 februari het ijs op tijdens 'Schaatsen voor Daniel'. Samen komen zij in actie voor vader, schoonvader en opa Joost Kik. Opa Joost is gediagnosticeerd met een agressieve hersentumor: een glioblastoom. Deze vorm van kanker is helaas nog niet te genezen.

"De diagnose heeft een enorme impact op het hele gezin, familie, vrienden en (naaste) omgeving. Het is een onzekere, angstige en verdrietige periode waarbij we gelukkig ook kunnen genieten van de tijd die ons nog samen gegeven is. We hopen dat dit nog zo lang mogelijk mag duren. We weten dat er vanuit het Erasmus MC keihard gewerkt wordt aan nieuwe behandelingen voor allerlei typen kanker, onder andere ook voor het type tumor dat Joost heeft. Door deze nieuwe behandelingen is er uiteindelijk een betere levensverwachting of misschien genezing van kanker mogelijk. Wij steunen dan ook graag het Daniel den Hoed Fonds die wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk maakt. Laten we zoveel mogelijk met elkaar ophalen, elke euro telt."

Team Kikken doet voor de 1e keer mee aan Schaatsen voor Daniel. Zij hebben er erg veel zin in. Wil je hen steunen? Doneer rechtstreeks via de actiepagina.

#schaatsenvoordaniel #maakkankerkansloos