Haal de schaatsen maar uit het vet!

23 november 2022 15:28

We hebben er even op moeten wachten, maar zaterdag 18 februari 2023 gaan we ons toch echt op glad ijs bevinden. 

We gaan met z'n allen schaatsen voor een dierbare die te maken heeft (gehad) met de diagnose kanker. Iedereen kan meedoen, getraind, ongetraind, jong en oud.

Schaatsen voor Daniel vindt plaats op de 400-meterbaan bij Schaatsbaan Rotterdam. Geniet op het sfeervolle Winterplein van een warme chocolademelk en waag een dansje als warming up voordat je het ijs op gaat. Kleed je goed aan want het is koud op het ijs, brrrrrr (handschoenen dragen is verplicht).
Op de baan komt DJ Bootsy Paul voorbij met de coolste beats en zorgt de regenboogverlichting van de schaatsbaan voor een unieke ervaring en gezellige sfeer. Bestel na afloop op het Winterplein lekkere (warme) drankjes en winterse snacks om weer op krachten te komen en gezellig na te borrelen.

Programma
Het programma, onder voorbehoud, voor zaterdag 18 februari ziet er als volgt uit:

Tijd (uur) Activiteit
15.00 Schaatsbaan Rotterdam opent zijn deuren voor de deelnemers. Ophalen deelnemersmaterialen mogelijk. Genieten op het Winterplein.
15.40 Leonore Tuijt, directeur Erasmus MC Foundation, aan het woord
16.00 - 17.00 Schaatsen op de 400-meterbaan
17.05 Bekendmaking opgehaald bedrag Maak Kanker Kansloos


Inschrijvingen openen zaterdag 26 november
Het inschrijfgeld bedraagt €12,50. Schrijf je in voor zondag 22 januari 2023 en ontvang een gepersonaliseerd startnummer! 
Iedereen die zich inschrijft dient akkoord te gaan met de algemene en de deelnemersvoorwaarden. Daarnaast gelden zaterdag 18 februari de eventuele coronamaatregelen die door het RIVM of het Erasmus MC worden voorgeschreven.