Curlen

Stop met zoeken! Curlen is hét uitje voor vrienden en bedrijven. Het combineert precisie, teamwork en plezier op een unieke manier. Hierbij is 'lachen' gegarandeerd. 

Curlen, ook wel de 'sport met de bezem genoemd', wordt in Nederland steeds populairder. Met Curlen tegen Kanker krijg je een instructie om de kneepjes van de sport onder de knie te krijgen. Ook wordt er stilgestaan bij de regels en technieken. Al snel staan jullie zelf op het ijs om de stenen richting het 'huis' te laten glijden. Het draait daarbij allemaal om nauwkeurigheid, tactiek en communicatie. Curlen is mede daarom een ideale activiteit om teambuilding en samenwerking te bevorderen. 

Of je deze sport al vaker hebt beoefend of dat het de eerste keer is, het gaat samen met veel plezier. De gezellige ambiance van Schaatsbaan Rotterdam en het entertainment op het Winterplein zullen deze avond niet ontbreken. 

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang en schrijf je in voor je misgrijpt. 

Vriendenteams
Wil je als vriendenteam deelnemen aan Curlen tegen Kanker? Neem dan contcact met ons op. Zorg ervoor dat je de naam van de contactpersoon, het mailadres en de naam van het team daarbij vermeld. Wij zorgen ervoor dat jouw team wordt aangemaakt, waarna elk teamlid zichzelf kan inschrijven. 

Curlen tegen Kanker
Voor €250,- kan je met een team van minimaal 6 en maximaal 10 personen Curlen. Je ontvangt:

✓ Bijzondere momenten, waar herinneringen gemaakt, maar ook gedeeld worden 
✓ Een gezamenlijke instructie waarna je aansluitend met jouw team de uitdaging aangaat.
✓ Een lichtgevende goodie
✓ Een Maak Kanker Kansloos keycord + startnummer
✓ Een gezellige sfeer met muziek en entertainment op het Winterplein

Minimale leeftijd voor deelname aan Curlen tegen Kanker is 13 jaar.

Bedrijfsarrangement*
Wil je als bedrijf de avond compleet maken? Voor €25,- p.p kan je een arrangement afnemen, i.c.m. het curlen, en genieten na de inspanning van een Winterse stamppot en een drankje. Dit arrangement is alleen voor bedrijven. 

*Na 14 januari kunnen hier geen wijzigigingen meer in worden doorgevoerd. 

Kleed je goed aan want het is best koud op het ijs. Handschoenen zijn op de ijsbaan verplicht.

LET OP: Schaatsbaan Rotterdam is cashless. Je kan alleen betalen met PIN.